Stranačke aktivnosti     | 26.01.2020. 19:27 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Šarović: SDS u Banja Luci biće dio snaga koje će dovesti do promjena

„Želimo da SDS bude dio strukture koji će u budućnosti upravljati Banja Lukom na bolji način nego što to radi postojeća vlast“ – kazao je predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović na svečanom prijemu za članove koje u januaru već tradicionalno organizuje Gradski odbor SDS Banja Luka.

„Želimo da SDS bude nezaobilazan faktor u gradu i mislim da smo na dobrom putu da okupimo sve one snage koje smatraju da treba da dođe do promjena. Ključno je da imamo unutrašnju koheziju i jedinstvo i onda samo od nas zavisi da li će doći do promjena u ovom važnom gradu za Republiku Srpsku“ – istakao je Šarović.

Predsjednik SDS je kazao da je tu da podrži gradsku organizaciju Srpske demokratske stranke u Banja Luci i da je Banja Luka najvažnije mjesto za SDS.

„Večeras smo sumirali prošlu godinu, ulazimo u novu godinu u kojoj su naše ambicije najveće“ – rekao je Šarović medijima.

Predsjednik Gradskog odbora SDS Slavko Grbić kazao je da večeras Gradski odbor SDS počinje aktivnosti na ostvarenju izborne pobjede 2020. godine u Banja Luci.

„Imamo šta da ponudimo građanima Banja Luke i to će naši građani i birači čuti u narednom vremenskom periodu. Naš program i naše djelovanje biće obojeno pozitivnom energijom i željom za dobrobiit grada Banja Luke i Republike Srpske. Zadovoljstvo mi je da najavim da od danas počinje izborna trka za osvajanje vlasti u gradu Banja Luci“ – naglasio je Grbić.

Gradski odbor SDS Banja Luka organizovao je večeras svečani januarski koktel za svoje članove a događaju su prisustovali poslanici Davor Šešić, Ivanka Marković, Milan Tubin kao i mnogobrojni članovi i simpatizeri SDS iz Banja Luke.

Sektor za politiku i medije

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

SDS

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom