FENA biznis     | 16.01.2020. 15:41 |

Nova BH dostupna svim građanima BiH preko Telemacha

FENA Saopćenje

Kompanija Telemach obavještava da je svim građanima BiH programski sadržaj Nove BH i ostalih kanala iz ponude ove kompanije dostupan putem Telemachovih kablovskih paketa, Total TV ili EON paketa preko bilo kog interneta.

Najgledaniju televiziju u Bosni i Hercegovini sa nacionalnom frekevencijom, Nova BH, uz bilo koji internet bilo gde u zemlji svako može da ima odabirom Telemachovih paketa van mreže (EON TV paketi).

U periodu održavanja vrhunskih sportskih događaja, ekskluzivno pravo prijenosa najelitnijeg evropskog nogometnog takmičenja Liga prvaka osigurano je na medijskoj kući Nova BH. Nova BH također, ekskluzivno emituje i utakmice nogometne “A” reprezentacije Bosne i Hercegovine u baražu za Europsko prvenstvo 2020, a u okviru svog zabavnog sadržaja  prenosi i najgledanije takmičenje mladih pjevačkih talenata Zvezde Granda i jednu od najpopularnijih serija Lud, zbunjen, normalan.

Emisija Nova IN svakodnevno u domove gledatelja donosi najnovije vijesti sa domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događaja te priče o životu poznatih ličnosti. Centralna informativna emisija Dnevnik Nove BH emituje se svakoga dana u 18:30. a u okviru kojeg gledateljima prezenteri pružaju najaktuelnije informacije iz zemlje i svijeta.

Kontinuirano radeći na unapređenju usluga kompanija Telemach obavještava građane da će i u buduće korisnicima garantovati najbolji sadržaj, najgledanije kanale, kao i najkvalitetniji servise.

 

 

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Kompanija Telemach BH predstavlja novi EON Video klub

Pobjednici GOOD HACKathona Telemach fondacije posjetili inovativni razvojni centar United Cloud

Novogodišnji paketići Telemach fondacije stigli do 650 mališana iz cijele BiH

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom