Bosna i Hercegovina     | 14.01.2020. 19:29 |

Izabrano novo rukovodstvo Vijeća mladih Grada Mostara

FENA Saopćenje

MOSTAR, 14. siječnja (FENA) - Za novog predsjednika Upravnog odbora Vijeća mladih Grada Mostara na Izvještajno-izbornoj sjednici Skupštine Vijeća održanoj u utorak u Mostaru izabran je Vedran Raguž.

Za predsjedavajućeg Skupštine izabran je Mirza Lalić, za zamjenika Ivo Čarapina, a za tajnika Nedim Lapo, priopćeno je Vijeća mladih Grada Mostara.

Upravni odbor će, osim predsjednika Raguža činit: Mirza Lalić, Harun Isić, Petra Ćuže, Nedim Hondo i Faris Čolić, a u Nadzorni odbor izabrani su predsjednica Anđela Zelenika te Mirza Čamo i Josipa Tokić.

Na sjednici je među ostalim usvojeno i Izvješće o radu za prethodnu godinu kojeg je predstavio bivši predsjednik Mirza Lalić, a uručene su i prigodne zahvalnice dosadašnjim članovima Upravnog odbora, kao i najaktivnijoj vanjskoj članici u prethodnom mandatu Petri Ćuže.

Zahvalnice su također uručene šefici Službe za odgoj, obrazovanje, mlade i sport Grada Mostara Senadi Sadović, te službenici za mlade Grada Mostara Sabini Memić koje su, kako se navodi, iskazale potporu radu Vijeća, navodi se u priopćenju.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Zamjenik ministra vanjskih poslova BiH Josip Brkić sudjelovao na prvom Mostar Security Forumu

Razmjena knjiga i razgovor s književnicima 'Pokloni knjigu, daruj joj novi život'

Mostarski vatrogasci proslavljaju svog zaštitnika i Međunarodni dan vatrogasaca

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu