FENA biznis     | 14.01.2020. 12:20 |

Prve dane nove godine na Jahorini obilježila zabava i dobri rezultati

FENA Saopćenje

Gosti olimpijskog centra Jahorina imali su priliku još jednom prisustvovati koncertu za pamćenje, ovaj put je atmosferu do usijanja doveo poznati pjevač Darko Lazić. Nakon sunčanog skijaškog vikenda, sve goste planine zabavio je Lazić čijem nastupu je prethodila uvertira uz najljepše pjesme koje je otpjevala Nikolina Kovač. Publika je u hitovima pjevača uživala do ranih jutarnjih časova a Jahorina je još jednom pokazala da je najbolja kombinacija dobre zabave i skijanja na ovoj planini.
 
Tekuću ski sezonu obilježio je i rekordan broj vožnji, ostvareno je više od 500.000 zimskih vožnji i zabilježeno je povećanje u odnosu na prošlu godinu za isti period. Prihodi od početka sezone 2019/20 u odnosu na prethodnu sezonu koja je bila najuspješnija po svim parametrima povećani su za gotovo 50 odsto što je ozbiljan pomak. Uprkos nedostatku prirodnog snijega ski sezona na Jahorini, zahvaljujući isključivo dobroj organizaciji, ima tendencije da premaši sve dosada postignute rezultate. Ulažu se maksimalni napori da bi ski staze bile što bolje pripremljene pa u skladu sa tim Olimpijski centar Jahorina organizuje masovnu akciju uređenja skijališta i ski staza koja će se održati 16.1. sa početkom u 14:00 časova.
 
Ostatak Januara na ovoj planini obilježiće popusti na ski karte u terminima 20.-24. od 20 odsto i od 27. do 31. od čak 30 odsto na sve ski karte koje se kupe i iskoriste u navedenim terminima, dok će 19.1. tradicionalno biti obilježen i World Snow Day kada će popust na ski karte za djecu iznositi 50%. Dobra zabava će se nastaviti i 25. januara od 14 časova kada je zakazana druga po redu Apres ski žurka sa Amadeus bandom. Iz Olimpijskog centra su pozvali sve da ih posjete i uživaju u svemu što ovaj centar nudi posjetiocima.

Fotografije je moguće preuzeti sa linka ispred https://we.tl/t-PPDi2L0jNs
 
Sanja Ćeremidžić
Stručni savjetnik za odnose sa javnošću
A.D. Olimpijski centar "Jahorina"
Olimpijska 27, Ruski dom
      71423 Jahorina
Mobilni: +387 65 435 787
Tel/Fax: +387 57 270 003
E-mail:sanja.ceremidzic@oc-jahorina.com

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

OC Jahorina - Dobro uređene skijaške staze, brojne propratne aktivnosti

Jahorinu posjetilo više od 110.000 skijaša

Besplatne ski karte za autore najljepših skijaških fotografija

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta