Ekonomija     | 13.01.2020. 10:32 |

PIT konferencija namijenjena proizvodnim kompanijama po prvi put u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 13. siječnja (FENA) - Stručni izlagači iz BiH i regije, kao i neka od najzvučnijih imena bh. gospodarstva, sudjelovat će na prvoj hercegovačkoj PIT konferenciji koja će se u Mostaru održati 30. siječnja u organizaciji konzultantske kuće Targer E&C i Tehnološkog parka Intera.

PIT konferencija jedinstvena je inicijativa koja obrađuje teme proizvodnje, industrije i tehnologije, te je namijenjena proizvodnim tvrtkama, kao i tvrtkama koje svojim proizvodima i uslugama utječu na ovu djelatnost, priopćili su organizatori.

Konferencija je odlična prilika za uvid u posljednje tehnike iz oblasti automatizacije, robotike, WM Sistema, Employer brandinga i slično, kao razmjenu iskustva predstavnika kompanija, te ujedno otvara mogućnosti za predstavljanje uspješnih primjera poslovanja i priliku za promociju kompanija iz hercegovačke regije.

"PIT konferenciju organiziramo prema središnjim gospodarskim regijama u nastojanju da na jednom mjestu okupimo male, srednje i velike kompanije. Do sada je organizirano devet konferencija u različitim regijama širom BiH te nam je cilj da nastavimo s ovom pozitivnom praksom. Posebno nas raduje činjenica da je ova konferencija postala svojevrsna platforma za okupljanje rukovodećih i stručnih kadrova iz oblasti proizvodne djelatnosti", ističu organizatori.

Uz stručna izlaganja, izlaganja bh. i međunarodnih kompanija s ciljem poticanja biznisa, panel diskusija na goruće teme bh. gospodarstva, konferencija je i odlična platforma za učenje, nova saznanja i poznanstava na B2B susretima.

Sudionici će ujedno imati priliku da posjete promo kutke i izložbene eksponate sponzora i partnera konferencije, najavili su organizatori.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Mostar i ove godine domaćin konferencije Connecto

Poznati detalji programa trećeg izdanja Cross Border Coworking Conference

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta