Ekonomija     | 11.01.2020. 11:23 |

Posljednji vikend Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa–Porodični dan Općine Centar

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 11. januara (FENA) - Ovogodišnji, 9. Coca-Cola Sarajevo Holiday Market polako se primiče kraju, a posljednji vikend najvećeg zimskog događaja u BiH donosi pregršt zabavnih sadržaja za sve generacije.

U Carlsberg Holiday Pubu svakog dana nastupa Sarajevo Holiday Duo. Večeras nastupa The Babe Barbarella E.S.F.F. a u nedjelju publiku će zabavljati Selam Tufekčić i njegov bend.

Na Marketu u nedjelju u 12.00 sati će biti održan i Porodični dan Općine Centar, sa nizom zabavnih sadržaja za djecu i roditelje.

Pored besplatnog klizanja i sniženja u kućicama na Marketu, posjetitelji će za svaku kupljenu kartu u luna parku dobiti i drugu ulaznicu na poklon, a tu je bogat zabavni program uz nastupe Lile, hora Princess krofne, DJ Santa Sister, maskota iz crtića Frozen.

U Argeta Junior Play House bit će održana likovna radionica, a za djecu će biti osiguran i besplatni face painting.

Nova godina po Julijanskom kalendaru će 13. januara biti dočekana uz tradicionalni Klix.ba humanitarni party, na kojem će nastupiti Neno Murić. Kompletan prihod koji te večeri bude ostvaren prodajom hrane i pića bit će usmjeren za humanitarne projekte organizacije Pomozi.ba.

Ovogodišnji 9.Coca-Cola Sarajevo Holiday Market će sve do samog kraja biti mjesto na kojem se slave zimski praznici i vesele kako građani, tako i posjetitelji koji Sarajevo posjećuju tokom zimske turističke sezone.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'