Sport     | 09.01.2020. 09:57 |

Odbojkaški siječanj u Livnu

FENA Saopćenje

LIVNO, 9. siječnja (FENA) - Odbojkaški klub (OK) Troglav iz Livna organizator je polufinalnih turnira u odbojci za prvaka FBiH koji će se kroz mjesec siječanj održati u dvorani Dalibor Perković Dali i to u kategorijama "djevojčice", "kadetkinje" i "juniorke".

Turnir u subotu i nedjelju, 11. i 12. siječnja, otvaraju odbojkašice u kategoriji djevojčice, vikend nakon, odnosno 18. i 19. siječnja nastavljaju kadetkinje, dok se 25. i 26. siječnja natječu juniorke za prvaka Federacije BiH.

Na turniru za djevojčice (2005. i 2006. godište) svoje natjecanje najavili su OK "Troglav" Livno , ŽOK "Kakanj" Kakanj , OK "Bužim" Bužim, OK "Blok-Block out" Zenica i OK "Čelik-R" Zenica.

Okupljanje ekipa i izvlačenje parova predviđeno je u subotu, 11. siječnja, s početkom u 10 sati, a sat vremena kasnije održat će se prva utakmica i otprilike svakih sat i pol vremena svaka iduća dok će u nedjelju prva utakmica početi u 9.30 sati.

"Odbojka je nažalost često zapostavljena iako je to jedan od najljepših timskih sportova koji ujedno broji najviše članica i koji se igra u najviše država. Čak 220 članica ima FIVB što predstavlja najveći međunarodni sportski savez na svijetu, stoga se naš klub, u ovim teškim vremenima, potrudio da imamo odbojkaški siječanj u gradu Livnu", kazali su organizatori iz OK "Troglav" Livno.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Modna revija osoba s invaliditetom

Intermedijalna večer u Livnu, spoj poezije, slike i glazbe

Modna revija osoba s invaliditetom 'Mogu, znam, hoću'

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'