Sport     | 06.01.2020. 20:08 |

Prvi Ronaldov hat-trick u Serie A

FENA Roland Grabovac

TORINO, 6. siječnja (FENA) – Cristiano Ronaldo postigao je svoj prvi hat-trick u talijanskoj Serie A. Portugalac je u pobjedi Juventusa nad Cagliarijem 4:0 zabio golove u 49., 67. i 82. minuti, a u listu strijelaca upisao se i Higuain u 81. minuti.

Za Ronalda je to bio 56. hat-trick u karijeri, prvi u najjačem razredu talijanskog nogometa. U dresu Juventus Ronaldo je bio trostruki strijelac i prošle godine, ali u osmini finala Lige prvaka protiv Atletica.

U ponedjeljak su odigrana još četiri susreta 18. kola talijanskog prvenstva u kojima su Bologna i Fiorentina odigrali 1:1, Atalanta je nadigrala Parmu 5:0, Udinese je u gostima svladao Lecce 1:0, dok su u Milanu domaći Milan i Sampdoria odigrali utakmicu bez pogodaka.

Za Milan je debitirao Zlatan Ibrahimović. Švedski napadač u igru je ušao u 55. minuti, ali nije uspio pomoći svojoj momčadi da dođe do pobjede. Milanezi su odigrali još jednu lošu utakmicu te su već tri kola bez pobjede i postignutog gola.

Na vrhu ljestvice Serie A je Juventus s 45 bodova, tri više od drugog Intera koji svoju utakmicu 18. kola igra kasnije večeras u gostima kod Napolija.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Počinju kvalifikacije za EP za nogometašice, BiH pod vodstvom novog selektora protiv Portugala i S. Irske

Takmičarska komisija NSBiH: Sarajevu oduzeta tri boda, suspendovani Mirvić i Ibričić

Egipćani sumnjaju u pobjedu nad Hrvatskom

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo