Stranačke aktivnosti     | 06.01.2020. 16:34 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović danas se sastao s organizatorima Dana hrvatskog filma u Orašju.

Organizacijski odbor danas je u Orašju započeo s pripremama za jubilarne 25. Dane hrvatskog filma „Ivo Gregurević“ koje će se ove godine održavati od 4. - 11. rujna.

Prilikom susreta razgovarano je o nastavku velikog projekta gdje je prezentiran plan organizacijskih aktivnosti jubilarnog 25.-og izdanja Dana hrvatskog filma „Ivo Gregurević“.

Prošle godine, Dani hrvatskog filma u Orašju održani su prvi put bez svojeg utemeljitelja. U spomen Ivi Gregureviću filmski festival je ponio njegovo ime kao i nagrade koje se dodjeljuju za doprinos razvitku hrvatske filmske umjetnosti.

Članovi organizacijskog odbora dodjelili su danas predsjedniku Čoviću zahvalnicu u znak zahvale i podrške ovom projektu. Zahvalnice su također uručene svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji prošlogodišnjih Dana hrvatskog filma. Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović i na ovom sastanku je istaknuo kako će nastaviti podupirati kulturni projekt Dana hrvatskog filma „Ivo Gregurević“.

Velika Ivina kulturna ostavština koju je ostavio Posavini ali i svima u BiH, darujući nam veliki filmski festival „Dani hrvatskog filma“, zadužio je sve da djelo Dana hrvatskog filma „Ivo Gregurević“, nastavi uspješno živjeti i disati svoju posebnost, poručili su iz Organizacijskog odbora.

Predsjednik Čović i članovi Organizacijskog odbora, nakon sastanka Organizacijskog odbora obišli su grob Ive Gregurevića položivši cvijeće i svijeće za prvu obljetnicu smrti.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu