Stranačke aktivnosti     | 31.12.2019. 10:31 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje


Šarović prisustovao sjednici Gradskog odbora SDS Doboj

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović prisustovao je sinoć sjednici Gradskog odbora SDS Doboj i tom prilikom razgovarao sa rukovodstvom ovoga odbora.

Šarović je kazao da su u Doboju uspješno provedeni unutarstranački izbori i da se odbor nakon praznika treba okrenuti izborima u organizaciji Mladih i Aktivu žena.

„Poslije svih dešavanja u Doboju od poslije izbora 2018. godine potrebno je da se stranka otvori i ove kancelarije moraju da rade od jutra do mraka sa građanima Doboja“ – kazao je Šarović u obraćanju članovima Gradskog odbora SDS Doboj.

Predsjednik SDS je kazao da nema pobjede ni u jednoj opštini ukoliko omladina ne podrži stranački rad jer su upravo mladi ljudi ti koji nose potrebnu enegrgiju za promjene.

„Moramo u stranku uključiti sve one koji su spremni da mijenjaju Doboj na bolje. Nama treba svaki momak, svaka djevojka, svaki član koji misli kao SDS a na nama je da ih uvjerimo da budu sa nama i da im ponudimo politiku koja može donijeti boljitak ovome društvu“ – kazao je Šarović.

Sjednici Gradskog odbora pored predsjednika SDS Mirko Šarovića prisustovali su još i zamjenik predsjednika SDS Rado Savić, član Predsjedništva SDS Nemanja Vasić i generalni sekretar Zoran Latinović.


Sektor za politiku i medije

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) F. F.

SDS

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'