Bosna i Hercegovina     | 30.12.2019. 20:12 |

Koncert Željka Joksimovića uživo na Televiziji Sarajevo

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 30. decembra (FENA) - Televizija Sarajevo će sutra od ranih jutarnjih sati u okviru emisije "Sarajevsko jutro" od 7 do 10 sati uživo prenositi atmosferu iz grada i emitovati sve aktuelne servisne informacije.

Tokom dana podgrijavat će atmosferu dobrom muzikom uz odabrane numere i nastupe domaćih izvođača, a nakon Dnevnika, u 19 sati počinje Novogodišnji program koji će biti rađen uživo.

Povremeno će prenositi nastup Ilme Karahmet na Trgu BiH, a u 22.30 minuta uživo će se uključiti i prenositi kompletan koncert Željka Joksimovića sve do jedan sat poslije ponoći.

U međuvremenu, voditeljski par Vanja Semić i Ajdin Čolić u studiju će ugostiti drage prijetelje: Armin Omerović, Almir Hukelić Aka, Jasna Gospić, Halid Bešlić, Rizo Hamidović, Nazif Gljiva, Hamid Ragibović Besko, Srđan Jevđević - Gino Banana, Mustafa Čizmić,  Amir Misirlić , Latif Močević, Amara Mistrić.

Reporterske ekipe posjetit će one koji rade u novogodišnjoj noći - vatrogasce, policiju, hitnu pomoć, uživo se javljati sa sarajevskih ulica, trgova, iz restorana, iz Narodnog pozorišta gdje će se održavati tradicionalni Novogodišnji koncert Sarajevske filharmonije,  javljati se s ansamblom Tamburaša Romansa, Igorom Vukojevićem, Grupom Pikardija te Gordanom Dizdarevićem sa Trga Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz TV SA.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Predstavljen bogat novogodišnji i program zimskog festivala 'ZE-ADVENTURE'

Bogat novogodišnji program BH Telecoma uz film 'Deset u pola' i poznate muzičare

TVSA danas obilježava 22 godine uspješnog rada

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo