Najave     | 27.12.2019. 14:34 |

Skupština HNŽ-a u ponedjeljak o prijedlogu proračunu za 2020. godinu

FENA Saopćenje

MOSTAR, 27. prosinca (FENA) - Sjednica Skupštine Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) održat će se u ponedjeljak, 30. prosinca, u Mostaru, s početkom u 11 sati.

Na dnevnom redu naći će se, uz ostao, Prijedlog proračuna HNŽ-a za 2020. godinu, Prijedlog zakona o izvršenju proračuna te županije za 2020. godinu, te Prijedlog odluke o davanju suglasnosti na Izmjene i dopune Financijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ-a za 2019. godinu, priopćeno je iz Skupštine HNŽ-a.

Također će se razmatrati i Prijedlog odluke o davanju suglasnosti na Financijski plan Zavoda zdravstvenog osiguranja (ZZO) HNŽ-a za 2020. godinu, Prijedlog odluke o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju Financijskog plana ZZO HNŽ-a za 2020. godinu, kao i Prijedlog odluke o davanju suglasnosti na Izmjene i dopune Financijskog plana Službe za zapošljavanje HNŽ-a za 2019. godinu te Prijedlog odluke o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju izmjena i dopuna Financijskog plana Službe za zapošljavanje HNŽ-a za 2019. godinu.

Skupština će razmatrati i Prijedlog odluke o davanju suglasnosti na Financijski plan Službe za zapošljavanje HNŽ-a za 2020. godinu, Prijedlog odluke o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju Financijskog plana Službe za zapošljavanje HNŽ-a za 2020. godinu, te Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Financijski plan Fonda za zaštitu okoliša HNŽ za 2020. godinu i Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju Financijskog plana Fonda za zaštitu okoliša te županije za 2020. godinu, stoji u priopćenju.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Sjednica Predstavničkog doma PFBiH još uvijek traje, razmatra se sigurnosna situacija u FBiH

Nastavljena deseta redovna sjednica Predstavničkog doma Federalnog parlamenta

Vlada HNŽ-a usvojila Program rada za 2024. i imenovala ravnatelja ZZO-a HNŽ-a

Promo

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije