Bosna i Hercegovina     | 25.12.2019. 18:58 |

Grad Visoko novogodišnjim prijemom obilježio kraj uspješne poslovne godine

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 25. decembra (FENA) - Gradonačelnica Visokog Amra Babić upriličila je u Kulturnom Centru Altindağ novogodišnji prijem povodom završetka uspješne poslovne godine, kojem je prisustvovalo više od 600 gostiju, partnera i saradnika iz privrede, politike, kulture i sporta.

Na prijemu je prikazan video o najvažnijim projektima Gradske uprave, javnih ustanova i preduzeća Visokog u kojem su predstavljeni rezultati iz protekle godine, ostvareni kontinuiranim naporima izvršne i zakonodavne vlasti za kreiranje boljeg i kvalitetnijeg životnog ambijenta.  

Babić se tokom obraćanja osvrnula na proteklu godinu u kojoj su realizirani brojni uspješni projekti, te čestitala svima predstojeću 2020.

Tom prilikom uručene su zahvalnice za učenike, studente i uspješne građane sa područja grada Visokog koji su vrijednim trudom i radom postigli zapažene rezultate, a novogodišnji prijem je iskorišten kao još jedna lijepa prilika da im se upute najiskrenije čestitke na ostvarenim rezultatima.

- Obilježavajući još jednu uspješnu godinu, posebno čestitamo i zahvaljujemo se svim pozitivcima koji su se u prethodnoj godini dana trudlili da Visoko postane bolje, ljepše, modernije i ugodnije za život. Sretna Nova 2020. godina -  kazala je gradonačelnica Babić, saopćeno je iz Pres-službe Grada Visoko.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

U samostanu u Visokom završena prva faza projekta očuvanja samostanskih rukopisa

Policijski timovi pronašli osobu iz Visokog za kojom se intenzivno tragalo po prijavi porodice 

Nevrijeme napravilo štetu povrtlarima u Visokom, Marić i Granić obećali pomoć  

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom