FENA biznis     | 23.12.2019. 11:07 |

Addiko banka nagradila dvoje klijenata nagradnim putovanjem

FENA Saopćenje

Addiko banka nagradila dvoje klijenata nagradnim putovanjem u vrijednosti od po 7.000 KM

Za svaku izvršenu transakciju, korisnici Addiko Mastercard platnih kartica su tokom juna, jula i augusta 2019. godine klijenti Addiko banke su imali priliku osvojiti poklon vaučere u vrijednosti od 900 KM za napravljene transakcije. Svi korisnici Addiko Mastercard platnih kartica, koji su do 30.9.2019. napravili najmanje 5 POS transakcija karticom mjesečno, automatski su učestvovali u nagradnoj igri. Osim mjesečnih poklon vaučera, po jedan najsretniji klijent Addiko Bank dd Sarajevo i Addiko Bank ad Banja Luka nagrađeni su egzotičnom putovanju po vlastitom izboru u vrijednosti od po 7.000 KM.

Najsretnija klijentica Addiko Bank ad Banja Luka bila je Snežana Košutić iz Bijeljine. „Prvi put sam dobila sam nagradu Addiko nagradne igre, prijatno sam iznenađena, i želim se zahvaliti Addiko banci na ovom iznenađenju. Svakodnevno koristim usluge Addiko banke, a slijedeće ljeto ću iskoristiti nagradu te s porodicom otputovati u Tursku“ istakla je Snježana Košutić.
„Nagrađena je klijentica s kojom u poslovnici Bijeljina sarađujemo punih 14 godina, što me posebno raduje. Čestitamo Snježani na nagradi, te joj želimo da nagradu maksimalno iskoristi i uživa u putovanju po svom izboru“ istakla je Ravijojla Radović, voditeljica poslovnice Addiko banke u Bijeljini.

Dejan Rojnica iz Travnika je bio najsretniji klijent Addiko Bank dd Sarajevo. "Zadovoljan sam saradnjom sa Addiko bankom, koja traje duže od 14 godina. Drago mi je što ću moći izabrati destinaciju za godišnji odmor po želji", izjavio je Rojnica prilikom preuzimanja poklon vaučera.

"Posebno mi je zadovoljstvo jer je ponovo velika nagrada u okviru nagradne igre koju orgnaizuje Addiko banka došla u Travnik. Još mi je draže da je nagrada otišla u ruke našem dugogodišnjem klijentu", izjavila je Ajla Pinjo, voditeljica poslovnice Addiko banke u Travniku.

Prema poslovnoj strategiji Addiko banke klijent je uvijek na prvom mjestu, tako je bilo i u slučaju ove nagradne igre. Addiko banka nije željela klijentima limitirati destinaciju putovanja, već im je ostavljena mogućnost da sami odaberu vrijeme i mjesto u kojem će provesti nezaboravne trenutke sa svojom porodicom.

Addiko banke u Bosni i Hercegovini redovno realizuju nagradne igre, te će i u narednom periodu klijentima Banke, ali i svima onima koji će to tek postati, omogućiti atraktivne i jedinstvene ponude i pogodnosti.

Kontakt informacije:

Addiko Bank d.d.
Trg solidarnosti 12, 71 000 Sarajevo, BiH
T + 387 (0)33 755 783, M +387 61 491 899
emir.jildizlar@addiko.com
addiko.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Jedanaesta godišnjica humanitarne akcije zaposlenika Addiko banke

Prenesite kredit u Addiko, uz poklon do 1000 KM i Mastercard kreditnu karticu

Addiko Bank potvrdila međunarodni certifikat „Customers’ Friend – Jer mi cijenim

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana