Stranačke aktivnosti     | 21.12.2019. 19:46 |

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

FENA Saopćenje

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

U NATO, ne samo zato, nego radi sigurnosti i prosperiteta svih koji žive u BiH.

Program reformi Bosne i Hercegovine za ulazak u NATO ugledao je svjetlo dana, vjerujemo da će ovo svjetlo omogućiti svima onima, koji su sve ove godine radili na usporavanju procesa pristupanja BiH u euroatlantske integracije, da ostanu na pravome putu.

Akcioni plan za članstvo (MAP) predstavlja program pomoći i potpore zemljama koje se pripremaju za članstvo u NATO-u. Pripreme i reforme uključuju pet oblasti: političku i ekonomsku, obrambenu i vojnu, financijsku, sigurnosnu i pravna pitanja. 

Hrvatska stranka BiH podupire ovaj mali, ali jako bitan, korak ka ulasku u NATO savez te ovim putem pozivamo Parlamentarnu skupštinu, Vijeće ministara Bosne i Hercegovine, Predsjedništvo te sve subjekti obrane, da u sklopu vlastite ustavne i zakonske nadležnosti, provedu potrebne aktivnosti za prijam Bosne i Hercegovine u punopravno NATO članstvo.
 

Ured za informiranje

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽSB

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana