Sport     | 21.12.2019. 14:19 |

Široki Brijeg: Memorijal Gojka Šuška prvi put igran u juniorskoj konkurenciji

FENA Mladenka Krilic

ŠIROKI BRIJEG, 21. prosinca (FENA) - Memorijalni turnir "Gojko Šušak" po prvi put igran je u juniorskoj konkurenciji, u kojem su domaće nade NK Široki Brijeg svladale vršnjake iz Posušja i Imotskog.

Uz momčadski trofej, mladim Širokobriježanima pripale su i sve pojedinačne nagrade (Ivan Puljić – vratar, Danijel Lukić – strijelac, Mario Sesar – igrač), što samo potvrđuje dominaciju „Plavo-bijelih“.

Za Široki Brijeg su igrali: Džidić, Krešić, Vištica, Alilović, Lasić, Tokić, Raspudić, Soldo, Lukić, Sesar, Međugorac, Puljić, Zovko, Naletilić, Ivoš, Planinić, Vukoja, Ćavar, treneri: Kokić i Ćorić.

Sve utakmice Memorijala odigrane su na igralištu s umjetnom travom u Kampu Musa – Karačić, a širokoriješki klub bio je uzoran organizator.

Turnir je započeo okupljanjem sudionika i minutom šutnje za pokojnog ministra obrane Republike Hrvatske Gojka Šuška i sve branitelje koji su položili svoj život na Oltar domovine u borbi za hrvatsku slobodu i samostalnost.

Turnir je otvorio Marko Ćavar, izaslanik Vlade Županije zapadnohercegovačke i član Upravnog odbora NK Široki Brijeg.

Vodstva klubova sudionika (Posušje, Imotski, Široki Brijeg) zajedno s predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata, pokrovitelja i organizatora po završetku turnira zapalila su svijeće kod spomenika Gojka Šuška u središtu Širokog Brijega, a potom je priređena i zakuska uz koju je bilo riječi o dosadašnjoj i budućoj suradnji, navodi se na službenim stranicama širokobriješkoga nogometnoga kluba.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Sedam golova u derbiju Zrinjskog i Sarajeva, bodovi ostali u Mostaru

Zvijezda 09 nakon preokreta savladala Tuzla City

Željezničar golom Krpića slavio protiv Širokog Brijega

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta