Stranačke aktivnosti     | 20.12.2019. 16:16 |

Priopćenje za javnost Prve mostarske partije

FENA Saopćenje

Prva Mostarska Partija: Podrška Željku Komšiću

DRŽAVA ISPRED PARTIJE

PMP kao jedina lokalna partija u Mostaru koja ideološki nije „Čista“ u kojoj participiraju i liberali i konzrvativci i ljevičari kao i ljudi bez političkog profila i kao takvi bezrezervno dajemo podršku članu predsjedništva gosp.Željku Komšiću i DF-u u na odluci da uđu u formiranje vlasti na svim nivoima.

Iako smo lokalnog karaktera vrlo smo zainteresovani i za druge nivoe političkog djelovanja i jasno razdvajamo lokalnu, entitetsku i državnu politiku jer su Nas kao građane Mostara upravo „v e l i k i“ ostavili evo 11 godina kao taoce.

Ne razumijemo ovolike izljeve mržnje, laži podvala u ime građana, a u stvarnosti bijes je radi partikularnih interesa i priprema kampanje za lokalne izbore gdje im je izgleda jedini problem  Komšić i DF.

Pogotovo Nas iznenađuje sa kojim žarom to rade „Mostarski“ „Fanovi“ vlade KS, a koji se na većim nivoima sa istim žarom zalažu za budzet Mostara koji evo 11 godina troše nelegalni i nelegitimni političari na čelu sa nelegalnim gradonačelnikom, Što nas dovodi do toga kako smo pokušali objasniti otprilike ovako:

„DOK GOD ČUJETE ZVECKANJE NOVCA U LJUBINOJ KASI, DEMOKRATIJA NEĆE PROĆI U MOSTARU“.

Što ih stavlja direktno na stranu politika koje su Nam stavile embargo na demokratiju.

I na kraju svakako će mo podrzati politiku gosp.Komšića kojoj je Država ispred partije jer je pokazao hrabrost da bude dio procesa ne trazeći alibi u udobnosti jalove opzicije.

Služba za odnose sa medijima

Demokratska fronta

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost NiP-a Mostar

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta