Bosna i Hercegovina     | 18.12.2019. 14:10 |

Herceg: 2019. godina zaslužila ocjenu 'dobar' (VIDEO)

FENA Mladenka Krilic

MOSTAR, 18. prosinca (FENA) - Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg upriličio je tradicionalno prijateljevanje s novinarima u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana.

Tom prigodom, govoreći o rezultatima rada njegove vlade u godini na izmaku, Herceg je kazao kako bi 2019. godinu ocijenio ocjenom "dobar".

- Naravno da se u svakom poslu može i više i bolje, ali gledajući uvjete i izazove koje imamo, ja mislim da smo uradili što smo najbolje u danim okolnostima uistinu mogli - istaknuo je predsjednik Vlade HNŽ-a.

Dodao je kako se nada da će se svi važni financijski dokumenti biti usvojeni do početka 2020. godine.

- Skupština HNŽ-a usvojila je rebalans proračuna za 2019. godinu, a Vlada Nacrt i Prijedlog proračuna za 2019. o kojem će Skupština razmatrati u petak. Nadam se da ćemo sve važne financijske dokumente donijeti do početka iduće godine i s 1. 1. počet normalno funkcionirati - kazao je Herceg.

Istaknuo je kako će se Vlada HNŽ-a i dalje baviti pitanjem odlaska mladih te da će učiniti sve što je u njezinoj moći kako bi se smanjio broj onih koji napuštaju zemlju.

- Odlaze ljudi koji nemaju, ali i oni koji imaju posao, cijele obitelji, jer je stvoreno ozračje da ovdje ništa ne valja, ambijent u kojem ne vrijedi ostati. Mislim da svi zajedno trebamo graditi ljepši ambijent jer nema ništa ljepše od naše zemlje i naše domovine - poručio je Herceg.

Herceg je na kraju žiteljima HNŽ-a uputio čestitku u povodu nastupajućih blagdana:

- Želja mi je da i ove godine univerzalna poruka Božića dodatno potakne nastojanja na izgradnji sigurnijeg, pravednijeg i solidarnijeg društva, te kvalitetnijeg života i dobre perspektive za sve građane naše županije. S tim mislima, katolicima u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, osobno i uime Vlade, želim čestit i blagoslovljen Božić tradicionalnim riječima: na dobro Vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo, a svim građanima želim sretnu i uspješnu novu 2020. godinu.

Pogledajte http://www.fena.ba/video/3816

Preuzmite https://drive.google.com/drive/folders/1xgHkk4GVBhRqypO_zyw8X7wT9-CgirDa?usp=sharing

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Vlada HNŽ: Upravi za ceste HNŽ-a 20,8 milijuna KM za regionalne prometnice

Vlada HNŽ-a dobila potporu u procesu osnivanja Ureda za razvojno planiranje i EU integracije

Očitovanje Vlade HNŽ-a na štrajk u prosvjeti, 35,2 posto proračuna ide na plaće u prosvjeti

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom