Sport     | 17.12.2019. 18:46 |

Najbolja bh. sportašica Larisa Cerić posjetila Travnik

FENA Marija Augustinovic

TRAVNIK, 17. prosinca (FENA) - Bh. judašica Larisa Cerić, koja je posljednjih godina u vrhu svjetske judo rang liste, nastavlja bilježiti impresivne rezultate i ispisivati sportsku povijest BiH, rečeno je u utorak tijekom njezina posjeta Općini Travnik.

 Istaknutu judašicu i njezinog trenera Branislava Crnogorca ugostio je načelnik Travnika Admir Hadžiemrić, a tijekom razgovora je naglašeno da Larisa Cerić predstavlja ponos rodnog grada i inspiraciju mnogim mladim sportašima.

 - Rođena sam u Travniku, ovdje odrasla i tu su krenuli moji prvi judo koraci. Počela sam trenirati u Judo klubu "Travnik" i tu sam i zavoljela taj sport, ali sam, naravno, prije nekih 13 godina odselila u Sarajevo kako bih nastavila karijeru, jer su tamo, ipak, bolji uvjeti. Međutim, volim doći u ovaj grad i mnogo mi znače sve čestitke koje dobijem svaki put kad osvojim neko priznanje i medalju - kazala je Cerić.

 Na sastanku je razgovarano o dosadašnjim uspjesima najbolje bh. judašice, poput osvajanja srebrne medalje na Europskim igrama u Minsku, a istaknuta su i velika očekivanja kada je riječ o njenom nastupu na Olimpijskim igrama u Japanu 2020. godine.

 Čestitavši najboljoj bh. sportašici na postignutim rezultatima, načelnik Hadžiemrić kazao je da je počašćen što je danas imao priviliegiju da, u ime svih stanovnika Travnika, zahvali Larisi Cerić.

 - Larisa može biti uzor svim mladim ljudima i dokaz da se napornim radom i trudom može postići mnogo - kazao je Hadžiemrić.

 Tijekom susreta u Općini Travnik, Larisi Cerić, koja je članica Judo kluba "Nippon" iz Sarajeva, uručene su i prigodne nagrade.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Veleposlanik SAD-a u BiH u službenom posjetu Brčko distriktu

Bradara posjetila Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Crna Gora: Prosvjed građana zbog Dodikovog posjeta

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo