Stranačke aktivnosti     | 16.12.2019. 12:21 |

Saopćenje za javnost Predsjedništva KO DF ZDK

FENA Saopćenje

Predsjedništvo KO DF ZDK daje punu i bezrezervnu podršku predsjedniku Demokratske fronte Željku Komšiću u provođenju odluka i programskih ciljeva Fronte, a oni su jasni i jednostavni i precizni: očuvanje i jačanje države Bosne i Hercegovine, Euroatlanske integracije, zaštita ljudskih i građanskih prava svih njenih građana i na svakom njenom pedlju, te ekonomski prosperitet i društvo jednakih šansi. 

Naš Predsjednik Željko Komšić, kao i nebrojeno puta do sada, nije i neće sigurno izdati sebe i vrijednosti Demokratske fronte, odnosno njenih članova koji uspravno stoje i znaju šta i kao hoće.  Svi realni, iskreni ljudi i unutar zemlje i van njenih granica ovu činjenicu prihvataju i uvažavaju. 

Jasno je da upravo iz tih razloga, baš u ovim vremenima politički smutljivci, kalkulanti, lažni dušebrižnici, orkestrirano, zajedno sa odavno legitimisanim političkim neprijateljima cjelovitosti i zajedničkog života u Bosni i Hercegovini, bljuju vatru, laži i obmane protiv predsjednika Komšića i Fronte... 

Mi znamo i ko smo i kome i zašto pripadamo. Zato neće uspjeti u svojim namjerama, jer Demokratska fronta, pa tako i članstvo i organi DF-a u ZDK, idu svojim putem, spremni za nastavak teške ali časne patriotske borbe za bolji život građana.

Članovi DF ZDK su spremni za tako nešto, za hvatanje u koštac sa najvećim izazovima – bezakonjem, lopovlukom, odlaskom mladih, stagnacijom privrednog razvoja, budžetskim javašlucima... 

Mi u ZDK  nastavljamo borbu. Imamo jasne vizije i planove.  Idemo dalje.... pokazujemo i pokazaćemo to i u vremenima koja su pred nama...Sa našim Predsjednikom – Željkom Komšićem!  

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Saopštenje kantonalnog povjereništva DF ZDK

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'