Sport     | 16.12.2019. 08:28 |

Real izvukao bod na gostovanju kod Valencije golom u sudačkoj nadoknadi

FENA Roland Grabovac

VALENCIA, 16. prosinca (FENA) - U derbiju 17. kola španjolskog nogometnog prvenstva Valencia i Real Madrid na Mestalli odigrali su bez pobjednika 1:1.

Domaći su poveli u 78. minuti preko Carlosa Solera, a Real je izjednačio preko Karima Benzeme duboko u sudačkoj nadoknadi.

U 95. minutu Real je izborio udarac iz kuta, svi gostujući igrači otišli su u kazneni prostor Valencije, pa i vratar gostiju Thibaut Courtois. Upravo je Courtois šutirao glavom, njegov udarac zaustavio je domaći vratar Jaume Domenech, ali se lopta odbila do Benzeme koji je iz neposredne blizine loptu poslao u mrežu za konačnih 1:1.

Dva dana uoči El Clasica Real i Barcelona poravnati su na vrhu ljestvice s 35 bodova. Treća Sevilla, koja je ranije u nedjelju doživjela poraz na svom terenu od Villarreala (1:2), ima 31 bod, dok je Valencia osma s 27 bodova.

Utakmica između dva najveća španjolska kluba trebala se igrati u listopadu, ali susret je odgođen nakon što je Kataloniju zahvatio val prosvjeda uzrokovanih uhićenjem devet katalonskih separatističkih vođa.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Počinju kvalifikacije za EP za nogometašice, BiH pod vodstvom novog selektora protiv Portugala i S. Irske

Takmičarska komisija NSBiH: Sarajevu oduzeta tri boda, suspendovani Mirvić i Ibričić

Egipćani sumnjaju u pobjedu nad Hrvatskom

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo