Stranačke aktivnosti     | 14.12.2019. 17:08 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Žepče: Posjet predsjednika Čovića Općinskom odboru HDZ-a BiH

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović posjetio je danas u Žepču Općinski odbor HDZ-a BiH.

Predstavljajući rad i aktivnosti odbora, predsjednik OO HDZ-a BiH Žepče i federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić, na početku susreta zahvalio se predsjedniku Čoviću na radnoj posjeti Žepču.

Na sastanku je razgovarano o svim projektima, te je naglašeno kako su infrastrukturni projekti ključ uspješnog gospodarskog razvoja, koje ova općina intezivno razvija.

Općina Žepče potiče investicije ali podržava i samozapošljavanje naglasio je načelnik općine Žepče Mato Zovko u svome izlaganju, te je istaknuo kako se kontinuirano radi na socijalnim i društveno korisnim projektima.

Tijekom sastanka istaknuti su izazovi u nadolazećoj godini, imajući u vidu činjenicu kako je ispred nas izborna godina. Također, predstavljen je program rada Općinskog odbora HDZ-a BiH Žepče s posebnim naglaskom i projekcijama za lokalne izbore.

Predsjednik Čović nazočne je upoznao sa trenutnom političkom situacijom, formiranju vlasti odnosno Vijeća ministara BiH, te vođenim razgovorima oko drugih razina vlasti.

Ističući važnost lokalnih izbora 2020. godine, dr. Čović se osvrnuo na rad općinskog odbora, kazavši kako se želio upoznati sa stanjem i prilikama u Žepču. Uz potporu većih razina vlasti, nastaviti ćemo pratiti sve aktualne projekte u Žepču, istaknuo je.

Zajednički je ocijenjeno kako je stanje na terenu dobro, s tim da pojedine projekte treba ubrzano rješavati u narednom razdoblju. Uz aktivnosti koje su predstavljene i plan rada do narednih lokalnih izbora, HDZ BiH Žepče neće imati problema dobiti uvjerljivo povjerenje na Lokalnim izborima sa partnerima iz Hrvatskog narodnog sabora istaknuto je.

Na sastanku je također naglašeno kako se sve stranačke strukture moraju aktivirati i podržati gđu. Kolindu Grabar Kitarović kandidatkinju HDZ-a RH na predsjedničkim izborima u Republici Hrvatskoj.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Ambasada SAD: HDZBiH ne može na silu doći do rješenja koje preferira, mora iskreno raditi na izgradnji konsenzusa

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

HDZ BiH pozdravio preporuku EK: Nastavljamo predvoditi reformske procese

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo