Ekonomija     | 13.12.2019. 10:37 |

Turistička zajednica dodjeljuje priznanja za doprinos turizmu u središnjoj Bosni

FENA Marija Augustinovic

TRAVNIK, 13. prosinca (FENA) - Priznanja za doprinos razvoju turizma u Srednjobosanskoj županiji (SBŽ) bit će dodijeljena 20. prosinca na Vlašiću, u okviru manifestacije otvaranja zimske turističke sezone.

Turistička zajednica SBŽ-a dodijelit će priznanja i nagrade u više kategorija u turizmu i ugostiteljstvu, kao i predstavnicima medija zaslužnima za popularizaciju turizma.

Direktor Turističke zajednice SBŽ-a Miroslav Matošević kazao je da SBŽ, kao zimska i ljetna destinacija, zauzima važno mjesto na turističkoj mapi BiH, zahvaljujući, upravo, suradnji cjelokupne zajednice.

- Zbog toga, smatram da je pravo vrijeme da i na ovaj način dodatno istaknemo i nagradimo nesebičan angažman i predanost svih turističkih djelatnika koji su doprinijeli da središnja Bosna izraste u jednu respektabilnu turističku destinaciju, koja iz godine u godinu zadržava pozitivne trendove rasta - istaknuo je Matošević.

Matošević je dodao da se nada da će se zajedničkim djelovanjem i suočavanjem s izazovima, kao i reguliranjem zakonskog okvira, turizam u budućnosti postati još konkurentniji i kvalitetniji.

Kako su najavili organizatori, novinari s kojima je Turistička zajednica surađivala u proteklom periodu, sudjelovat će u ocjenjivanju nominiranih turističkih destinacija, subjekata i pojedinaca.

Zvanično otvaranje zimske turističke sezone i ove godine, od 20. do 22. prosinca, organiziraju Turistička zajednica SBŽ-a i Turistička agencija "Sol Azur & Buena Vista", uz podršku Vlade SBŽ-a.

Posjetitelji će na glazbeno-zabavnom festivalu "Šankanje" imati priliku uživati u nastupima popularnih izvođača iz regije, a bit će upriličeni i zabavni sadržaji za sve uzraste, kao što su doček Djeda Mraza, predstava za djecu i Igre bez granica.

Dodjela priznanja za doprinos razvoju turizma bit će upriličena 20. prosinca u hotelu "Pahuljica" na Vlašiću, s početkom u 15 sati.

 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

KŠCZ ZDK - Pohvala i zahvalnica za zasluge u izgradnji sistema zaštite i spašavanja ljudi i dobara

Goraždanin Emir Hastor nagrađen priznanjima za vrhunske sportske rezultate

Arhiv FBiH - Priznanja za doprinos afirmaciji arhivističke djelatnosti i pamćenju bh. prošlosti

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta