FENA.BIZ

Pozivnica za BBI VIP Business Club poslovno druženje i prezentaciju Sarajevo Bus

Saopćenje

Povodom obilježavanja 20 godina poslovanja Bosna Bank International te najave
11. Međunarodne investicijske konferencije Sarajevo Business Forum 2020
Pozivamo Vas i predstavnike Vaše kompanije na VIP poslovno druženje
u srijedu, 11. decembra 2019. godine od 13:00 do 15:00 sati
u Konferencijskoj sali hotela „SAFIR“ u Bihaću ul Bihaćkih branilaca 89

* * *

Bosna Bank International u narednoj godini obilježava jubilej 20 godina svog poslovanja koje je bogato brojnim aktivnostima kako na području bankarskog poslovanja i usluga, tako i u segmentu nebankarskog djelovanja.

Poseban pečat našoj aktivnosti daje organizovanje Sarajevo Business Foruma, a od prije dvije godine i Međunarodnog sajma halal-industrije Sarajevo Halal Fair-a, te sa ponosom kažemo da gradimo mostove povjerenja i prijateljstva. Naša je praksa da u pripremi ovih događaja susretnemo i uključimo što širi krug predstavnika kompanija i privrednih udruženja, asocijacija i komora, kako bismo u program uvrstili aktuelne teme.

Na ovom VIP druženju će uz najviše predstavnike BBI banke biti prisutni predstavnici komora, udruženja poslodavaca, razvojnih institucija, kompanija i privrednici sa područja USK. Programom skupa je predviđena razmjena informacija i iskustava o potencijalima rasta i razvoja, prioritetnih mjera koje treba preduzeti, kao i pružanje ključnih smjernica kompanijama za učešće na SBF 2020. Cilj je da se identifikuju profili poslovnih partnera i investitora sa kojima bi bilo najkorisnije uspostaviti saradnju, najefikasnije i najbrže doprinijeti razvoju i povećati konkurentnost cjelokupne bosanskohercegovačke privrede.

U sklopu skupa planirana je prezentacija mogućnosti podrške privrednicima sa područja USK od strane Bosna Bank International d.d. Sarajevo, informisanje o aktivnostima BBI VIP Business Cluba, predstavljanje mogućnosti prezentacije projekata, profila kompanija i proizvodnih programa u okviru programa SBF 2020.

Nadamo se da ćete se odazvati pozivu i svojim učešćem doprinijeti kvalitetu susreta.
Ljubazno Vas molimo da Vaš dolazak potvrdite najkasnije do utorka 10.12.2019. godine do 12:00 sati putem telefona 037/329 610, 037/329 616, 033/275 519 ili putem e-maila: vip@bbi.ba.

 

Kontakt informacije:

BBI VIP Business Club by Bosna Bank
International d.d. Sarajevo
A: Trg djece Sarajeva 1, 71000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina
E: vip@bbi.ba T: + 387 (0)33 275-508
W: www.bbi.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.