Stranačke aktivnosti     | 04.12.2019. 12:14 |

Saopćenje za javnost KO SDA Sarajevo

FENA Saopćenje

Televizijska sjednica Vlade Kantona Sarajevo predstavlja novi propagandni show u režiji premijera Edina Forto, čiji je cilj da prikrije nerad unutar Vlade koju predvodi.

Uz par čestitih izuzetaka, Fortina vlada ne može da se pohvali nikakvim strateškim napretkom, niti bilo kakvim megaprojektima, iako imaju najveći budžet u historiji Kantona Sarajevo. Da imaju makar ijedan konkretan rezultat, sigurno je da bi Forto napravio TV sjednicu Vlade o tome, ali nema.

Sjednica koju je danas organizirao jeste Fortin pokušaj da za svoj nerad optuži SDA. Uvijek su mu drugi krivi. Iako je već godinu dana na vlasti i upravlja sa buždetom preko milijardu KM, nesposobni Forto se bavi SDA, a ne realizacijom projekata koje očekuju građani.

Jedno je sigurno. Građani žele Vladu koja će provoditi strateške projekte, a ne Vladu koja će se ponašati kao opozicija, i samo nešto kritikovati i pričati, a ništa konkretno ne raditi.

Zbog nerada, nesposobnosti, afera i političkih kikseva Fortina vlada je već izgubila povjerenje građana i zbog toga se faktički nalazi u stanju raspada.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost KO SDA

Saopćenje za javnost KO SDA Sarajevo

Saopćenje za javnost KO SDA Sarajevo

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo