Ekonomija     | 03.12.2019. 15:03 |

Raiffeisen banka ponovo proglašena bankom godine u BiH

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 3. decembra (FENA) – Predsjednik Uprave Raiffeisen banke u BiH Karlheinz Dobnigg izjavio je da su iznimno ponosni na priznanje magazina The Banker za „Najbolju banku u BiH u 2019. godini“ koje dodatno naglašava njihov razvoj i dostignuća u posljednjih dvanaest mjeseci.

- Ostvarili smo dobre rezultate razvijajući nove proizvode i usluge, te prateći tehnološki napredak. Djelujući u skladu s našom misijom nastojali smo pretvoriti inovacije u vrhunsko korisničko iskustvo, te osigurati klijentima lakše i jednostavnije poslovanje s bankom. Ovo priznanje je rezultat zajedničkog, predanog i posvećenog rada svih članova tima banke i predstavlja pravi poticaj da nastavimo unapređivati kako bismo klijentima pružili dodatnu vrijednost pri korištenju naših usluga – dodao je Dobnigg.

Raiffeisen Bank International AG (RBI) je po dvanaesti put primila nagradu „Banka godine u srednjoj i istočnoj Evropi" od časopisa Financial Timesa „The Banker”. 

- Ove nagrade vidim kao potvrdu našeg fokusa na korisničko iskustvo klijenta, posebno kada je riječ o digitalizaciji - izjavio je Johann Strobl, generalni direktor RBI-a.

Pored Raiffeisen banke u Bosni i Hercegovini i mrežne banke RBI u Bugarskoj i Ukrajini su proglašene „Bankom 2019. godine“ na njihovim tržištima, saopćeno je iz Raiffeisen banke d.d.

(FENA) F. F.

Vezane vijesti

Ministrici Duraković dodijeljeno priznanje za zalaganje u promicanju mira i ljubavi

Vlada Srbije ranjenoj nastavnici u 'Ribnikaru' dodijelila doživotna mjesečna primanja

Karić uručila 'Ključ Grada Sarajeva' generalnom sekretaru Lige muslimanskog svijeta

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo