Bosna i Hercegovina     | 01.12.2019. 19:43 |

Otvoren mostarski Zimski grad 'Winterville by Coca-Cola'

FENA Cvita Kusić

MOSTAR, 1. prosinca (FENA) - Mostarski Zimski grad "Winterville by Coca Cola" svečano je otvoren večeras u Mostaru, gdje će do 9. siječnja 2020. posjetiteljima ponuditi mnoštvo raznovrsnih sadržaja i biti mjesto prepuno zabave, dobrog raspoloženja i ukusnih delicija. 

 Zimski grad otvoren je programom "Advent of Winterville by Coca Cola" u sklopu kojeg je upriličeno prigodno paljenje prve adventske svijeće ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.

 S tri programske cjeline i to Advent, Market i Magic, prostor od Kosače do Musale i Korza,  oživjet će nastupi plesnih skupina, glazbenika, akrobata, klaunova i tako cijeli Winterville postupno učiniti jednom velikom pozornicom.

 U svečanom ozračju polovicom mjeseca kreće "Market of Winterville by Coca Cola" koji će mostarskim ulicama proširiti blagdansko ozračje, uljepšati duge zimske noći i predstaviti raznoliku ponudu izlagača na gradskoj šetnici, Musali i Korzu.

 Za najmlađe je organiziran program "Magic of Winterville by Coca Cola", koji sadrži najljepšu zimsku zabavu na otvorenom - klizalište u parku Zrinjevac.

 Uz popularne kućice s domaćim delikatesama, rukotvorinama, zanimljivostima i slasticama te svakodnevnu zabavu, planiran je i doček Nove 2020. godine u koju će Mostarce uvesti Hladno pivo, Gustafi i Twist.

 Slavlje će se nastaviti i sljedeći dan kada će se održati "after party" uz ritmove Crvene jabuke i mostarskog Big Benda.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo