Bosna i Hercegovina     | 29.11.2019. 13:24 |

Od 19. prosinca manifestacija 'Advent u Travniku'

FENA Marija Augustinovic

TRAVNIK, 29. studenoga (FENA) - Manifestacija "Advent u Travniku" počinje 19. prosinca, a posjetitelji će do 2. siječnja iduće godine imati priliku uživati u bogatom kulturnom i zabavnom programu te blagdanskim delicijama.

Predsjednik Udruge za humani i održivi razvoj "Klik" Goran Pejaković kazao je Feni da je ova manifestacija nadogradnja "Božićne čarolije", koja je u Travniku organizirana proteklih godina.

- Do sada smo imali jednodnevnu božićnu manifestaciju koju smo ove godine obogatili kako po trajanju, tako i sadržajno. Umjesto dosadašnjih štandova, imat ćemo adventske kućice, a na pozornici gotovo svaki dan neki program, poput koncerata, performansa, kazališnih predstava i nastupa zborova i kulturno-umjetničkih društava. Uvjeren sam da ćemo ovom manifestacijom obradovati stanovnike Travnika - istaknuo je on.

Posjetitelje "Adventa u Travniku" na gradskom trgu svakodnevno očekuje kuhano vino, kobasice, fritule i ostale blagdanske delicije, a organizatori najavljuju i brojna iznenađenja.

Organizatori manifestacije su Sucasa-Tvoja kuća, udruge "Klik" i "Naše Polje", a pokrovitelji su Federalno ministarstvo kulture i sporta, Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta SBŽ-a, Općina Travnik i Turistička zajednica SBŽ-a.

 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

FMON - Bibliotekama u Novom Travniku i Travniku darovana naučna i stručna literatura

Veleposlanik Velike Britanije posjetio Središnju Bosnu (VIDEO)

Započele adventske manifestacije u Livnu, Tomislavgradu i Kupresu

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'