Sport     | 27.11.2019. 13:40 |

Slovenski rukometni savez potvrdio da Vujović više nije izbornik

FENA Cvita Kusić

LJUBLJANA, 27. studenoga (FENA) - Slovenski rukometni savez potvrdio je u srijedu da je prekinuo ugovor s dosadašnjim izbornikom muške reprezentacije Veselinom Vujovićem, te da će novog selektora izabrati do sredine idućeg mjeseca.

 Kako se navodi u priopćenju, Savez zahvaljuje dosadašnjem izborniku na njegovu doprinosu u ostvarivanju vrhunskih rezultata, a odluku o smjeni donio je zbog osjećaja da je u reprezentaciji došlo do "zasićenja" njegovim načinom rada, što bi bio rizik za razvoj reprezentacije na predstojećim natjecanjima, prenosi Hina.

 Pedesetosmogodišnji crnogorski stručnjak preuzeo je mjesto izbornika Slovenije 2015. godine, a s njime je reprezentacija osvojila treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 2017. godine, što je njen najveći uspjeh do sada.

 Vujović je u razgovoru za jedan sportski portal potvrdio da se oprašta od funkcije slovenskog izbornika. Komentirao je navode da se razlaz dogodio zbog njegova verbalnog napada na jednog reprezentativca u klubu u kojemu su obojica angažirani, što je pokvarilo raspoloženje u slovenskoj izabranoj vrsti i dovelo do pobune nekih igrača protiv njega.

 Vujović tvrdi da je njegov "verbalni napad" na igrača bio krivo interpretiran, jer ga je zapravo temperamentno želio upozoriti na greške koje radi u igri i premalu agresivnost.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Fajon u ponedjeljak u Sarajevu, najavljeni razgovori s Konakovićem

Bašić objavio spisak rukometašica za susrete s Rumunijom i Hrvatskom

Žrijeb kvalifikacijskih grupa za rukometno EP 21. marta, BiH u trećem "šeširu"

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!