Stranačke aktivnosti     | 25.11.2019. 09:17 |

Saopćenje Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

 

Predsjednik Nezavisnog bloka, Senad Šepić je  građanima Bosne i Hercegovine čestitao 25. novembar, Dan državnosti.

Drage građanke i građani Bosne i Hercegovine,

Nijedna kuća nije bez problema, a naša Bosna i Hercegovina ih ima na pretek. Kod izbora koji stoji pred mnogima od nas, otići ili ostati, vjerujem u snagu našeg čovjeka koja je vjekovima bila osnovni temelj naše zemlje – ponos i prkos.

Da gradimo zajedno državu koja će svakoj mladoj osobi obećati budućnost koju neće morati tražiti izvan granica naše zemlje. Da radniku osiguramo prava i zaštitu i da svaki čovjek može u BiH živjeti od svoga rada i truda. Da penzioneru pružimo dostojanstvenu starost, a svakom djetetu savremeno i kvalitetno školstvo i preduslove da raste u miru i okruženju pravih društvenih vrijednosti. Da sistemski uredimo sport i kulturu jer oni nas stalno čine ponosnima. Da svakoj osobi osiguramo kvalitetan i human zdravstveni i socijalni sistem. Da gradimo državu u kojoj će poslovna ideja imati podršku sistema da postane profitabilan biznis, a resursi ove zemlje potencijal za međunarodna tržišta. Da ponosno čuvamo svoje tradicije i običaje i da zajedno gradimo kuću u kojoj će stanovati mir i poštovanje, jer od toga sve počinje.

U ime svega ovoga, svima vama sretan Dan državnosti Bosne i Hercegovine.”

 

 

Press služba

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisni blok

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana