Najave     | 22.11.2019. 09:41 |

Četvrti modul obuke za predstavnike omladinskih organizacija u Zenici

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 22. novembra (FENA) - Udruženje "Proni" Centar za omladinski razvoj Brčko distrikt BiH u saradnji s partnerskom organizacijom Reaktiv Zenica organizira četvrti trening u okviru projekta "Omladinski centar Zenica", podržanog kroz IOM BIH - BHRI inicijativu.

Treninzi imaju za cilj da upoznaju i edukuju predstavnike omladinskih organizacija, kao i zainteresovane pojedince koji namjeravaju da pokrenu centar za mlade u Zenici, o metodama i dobrim praksama rada u omladinskim centrima, o standardima kvalitete rada u tim centrima u cilju uspostave Standarda kvaliteta rada, praćenja i vrednovanja rada u omladinskom centru, kao i definisanje ciljeva i karaktera centra za mlade u Zenici te menadžmenta centra i njegove promocije u cilju otvaranja prema javnosti.

Udruženje REaktiv Zenica potpisalo je i ugovor sa gradskom upravom Zenica u cilju otvaranja centra za mlade u Zenici  i na taj način će biti osiguran prostor koji će se koristiti za realizaciju aktivnosti i projekata čiji je cilj unapređenje položaja mladih u gradu Zenici.

Na konferenciji za medije koja će biti održana 23. novembra u Centru za mlade u Zenici, bit će predstavljeni dosadašnji rezultati u Centru i planovi za naredni period, saopćeno je iz Udruženja "Proni" Centar za omladinski razvoj.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Četvrti modul obuke za predstavnike omladinskih organizacija u Zenici

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'