Najave     | 20.11.2019. 08:16 |

Danas poočinje znanstveno-stručna konferencija 'PR Days Mostariensis 2019'

FENA Roland Grabovac

MOSTAR, 20. studenoga (FENA) - Trodnevna međunarodna znanstveno-stručna konferencija "PR Days Mostariensis 2019", koja počinje danas u Mostaru, okupit će više od stotinu domaćih i stranih znanstvenika i praktičara s područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija.

Oni će kroz 66 najavljenih tema prezentirati, promovirati te analizirati i istražiti suvremene trendove odnosa s javnošću.

Ovogodišnju tema konferencije je "Kriza i krizno komuniciranje", a organizatori su najavili gostovanje najcitiranijeg autora iz područja krizne komunikacije Timothyja Combsa sa Sveučilišta u Texasu, koji je utemeljitelj nekih od najrelevantnijih teorija vezanih za krizno komuniciranje.

Novost ovogodišnje konferencije je Sajam stručne literature na kojoj će svoje naslove predstaviti četiri vodeće nakladničke kuće iz područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija, a to su Nakladnička kuća Mate iz Zagreba, Clio iz Beograda, Synopsis iz Sarajeva, te Školska knjiga, odnosno Školska naklada.

Ujedno će biti organizirane promocije knjiga iz navedenih područja.

Planirano je i predstavljanje i prva dva broja znanstvenog časopisa kojeg je pokrenuo Studij za odnose s javnošću Filozofskog fakulteta, zatim predstavljanje interdisciplinarnog doktorskog studija mostarskog Filozofskog fakulteta, kao i potpisivanje ugovora s institucijama i organizacijama iz BiH za obavljanje stručne prakse za mostarske studente.

Upravo je uključenost studenata Sveučilišta u Mostaru važan aspekt ovogodišnje konferencije, pa će tako prvi dan početi studentskim modulom u 14 sati u amfiteatar Antun Branko Šimić na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Svečano otvaranje konferencije zakazano je za četvrtak, 21. studenoga, u amfiteatru Sokrat na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru u 12 sati.

Organizator međunarodne znanstveno-stručna konferencija "PR Days Mostariensis 2019" je Studij odnosa s javnošću Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Konferencija 'PR, Media & Sports Days' završena s fokusom na umjetnu inteligenciju i sport

Otvorena Međunarodna znanstveno-stručna konferencija 'PR, Media & Sports Days' (VIDEO)

Predstavljena knjiga ”Odnosi s javnošću u jedinicama lokalne samouprave”, autora Drage Martinovića

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana