Stranačke aktivnosti     | 19.11.2019. 08:03 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

"Večer sjećanja" za žrtvu Vukovara i sve poginule hrvatske branitelje Domovinskog rata

Diljem Središnje Bosne, Mladež HDZ-a BiH obilježila je ''Večer sjećanja'' za žrtvu Grada Vukovara i sve poginule hrvatske branitelje Domovinskog rata.

Zajedničkom molitvom i paljenjem svijeća ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima i ulicama koje nose ime Grada Vukovara odana je posebna počast i zahvalnost svim žrtvama Domovinskog rata.

''Večer sjećanja'' je poseban događaj, osobito za Hrvate Bosne i Hercegovine, jer u vrijeme žrtve Grada Vukovara prije 28 godina krenula je i borba za opstojnost hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini osnivanjem Hrvatske zajednice Herceg-Bosne", kazao je u izjavi za medije predsjednik ŽO Mladeži HDZ-a BiH ŽSB Dario Plavčić.

Tradicionalnim obilježavanjem ''Večeri sjećanja'' Mladež HDZ BiH odala je poseban pijetet svim hrvatskim braniteljima i žrtvama Domovinskog rata i skrušeno se prisjetila žrtava Grada heroja Vukovara i Škabrnje, ali i žrtava svih ostalih stratišta hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

"Zajedništvo i snaga koje su tada pokazali hrvatski branitelji u obrani naših domova trebaju biti nit vodilja i na ponos svima nama koji se u ''Večeri sjećanja'' prisjećamo", ističu iz ŽO Mladeži HDZ-a BiH ŽSB.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta