FENA biznis     | 18.11.2019. 12:23 |

Addiko Virtualna poslovnica osvojila nagradu 'Retail Banking Europe Awards 2019'

FENA Saopćenje

'Retail Banking Europe Awards 2019 - Best Product Innovation'
Addiko Bank osvojila nagradu za najbolju evropsku inovaciju bankarskog proizvoda/usluge

Jedinstvena Addiko Virtuelna poslovnica proglašena je najboljom evropskom bankarskom inovacijom u cijeloj Evropi te je Addiko banci na svečanoj ceremoniji u Pragu uručena nagrada 'Retail Banking Europe Awards 2019 - Best Product Innovation'.
'Retail Banking Europe Awards' nagrade dodjeljuju se najistaknutijim i najinovativnim bankarskim institucijama i njima se odaje priznanje za najbolje bankarske prakse u poslovanju s stanovništvom u Evropi.

Svoju odluku o izboru Addiko Virtuelne poslovnice međunarodni stručni žiri argumentirao je uspješnim predstavljanjem novog proizvoda/usluge koji je kroz uvođenje jedinstvene usluge/proizvoda i inovativnu utilizaciju tradicionalnih i modernih digitalnih kanala unaprijedio bankarsku praksu i doprinio poslovanju banke diferencirajući je na korisnicima relevantan način.

Addiko banka je u februaru 2019. predstavila Addiko Virtualnu poslovnicu, prvu digitalnu poslovnicu u Hrvatskoj koja klijentima svih banaka omogućava u potpunosti digitalan kreditni proces bez potrebe za odlaskom u poslovnicu, te proces otvorenja tekućeg računa. Cijeli kreditni proces je od početka do kraja, od prijave do odobrenja i digitalnog potpisivanja dokumentacije u potpunosti online.

„Živimo u izuzetno kompetitivnom vremenu gdje jednog lidera stišće puno brzih, digitalnih i inovativnih izazivača. Pobjednik u bankarstvu će biti onaj koji svojim korisnicima ponudi jednostavne, brze i moderne usluge koje direktno odgovaraju njihovim potrebama. Klijenti danas žele više, brže, bolje i očekuju besprijekorno digitalno korisničko iskustvo. Addiko Virtualna poslovnica nudi sve to. Ona je digitalna transformacija na djelu i ponosni smo što smo predstavili bankarstvo budućnosti, dostupno već danas“, izjavio je prilikom preuzimanja nagrade Relja Marković, izvršni direktor Digitalne transformacije Addiko banke.

 

Addiko Bank d.d.
Trg solidarnosti 12, 71 000 Sarajevo, BiH
T + 387 (0)33 755 783, M +387 61 491 899
emir.jildizlar@addiko.com
addiko.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Addiko Bank Sarajevo pridružila se projektu USAID Turizam

Addiko Bank Sarajevo slavi 6. rođendan i poklanja prvu ratu kredita

Saradnja Addiko Bank Sarajevo i ZEOS Eko – sistema u upravljanju elektronskim otpadom

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!