Sport     | 18.11.2019. 11:27 |

Mostarci otputovali u Moskvu na nastavak natjecanja u futsal Ligi prvaka

FENA Saopćenje

MOSTAR, 18. studenoga (FENA) – Bh. prvak u futsalu Mostar Stari Grad Staklorad otputovao je u Rusiju, gdje će nastaviti natjecanje u Ligi prvaka.

Mostar Stari Grad Staklograd smješten je u skupini A zajedno s domaćinom Sport Club KPRF (Rusija), Futsal klubom Dobovec (Slovenija) i ekipom Halle-Gooik (Belgija).

- Plasmanom među 16 najboljih napravili smo historijski uspjeh, tako da u Rusiju putujemo potpuno rasterećeni. Pokušat ćemo Bosnu i Hercegovinu predstaviti na najbolji mogući način. Nažalost, u Rusiji zbog ozljeda nećemo moći računati na četvoricu igrača: Kristijana Pantića, Daniela de Souzu, Bilala Jelića i Vladana Vesića. Naravno, na kraju se želim zahvaliti na podršci Nogometnom savezu BiH i našim sponzorima - izjavio je uoči puta predsjednik Mostar Stari Grad Staklorada Amel Bajgorić.

Turnir u Moskvi održat će se od 19. do 23. studenoga, a prvu utakmicu Mostar Stari Grad Staklorad igra u utorak u 18.45 protiv domaćina Sport Club KPRF-a. U sljedeću fazu natjecanja plasirat će se samo pobjednik skupine.

Mostar Stari Grad Staklorad drugi je bh. klub koji je ostvario plasman među 16 najboljih futsal ekipa u Europi, nakon što je ti pošlo za rukom Tangu 2013. godine.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Aladžić pred ključne utakmice Staklograda: Cilj je dupla kruna

Sutra počinje 3. memorijalni futsal turnir 'Amela Fetahović - Žgoljo'

U Brčkom započelo međuškolsko natjecanje u futsalu

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo