FENA biznis     | 18.11.2019. 10:05 |

JavaScript Framework tema obuke u INTERA TP-u

FENA Saopćenje

MOSTAR, 18. studenoga - Nakon uspješnog meetup-a u Code Hub-u Mostar posvećenom jednom od najpopularnijih programerskih jezika na svijetu, INTERA Tehnološki Park organizira intenzivnu trodnevnu obuku koja će ponovno dotaknuti tematiku JavaScript-a.

Vue.js jedan je od najpopularnijih i najmoćnijih JavaScript framework-a s kojima se može raditi gotovo sve – od najjednostavnijih stranica do kompleksnih web aplikacija. Upravo ovom framework-u će biti posvećena besplatna obuka JavaScript Framework koja se organizira kroz projekt CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Obuka, koja će se održati u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka od ponedjeljka, 2.12. do srijede, 4.12.2019. godine, polaznike će upoznati sa svim osnovama ovog framework-a te s nekim naprednijim konceptima. Predavač Jadranko Dragoje uz pomoć kolega Lane Džidić i Ahmeta Macića polaznike će provesti kroz razvoj manjeg news portala čime će oni steći praktična znanja koja lako mogu primijeniti u svom budućem poslu.

Svi zainteresirani za obuku se mogu prijaviti na linku do srijede, 27.11.2019. godine do 23:59h. Uzimajući u obzir ograničene kapacitete prostora, ali i zadržavanje kvalitete obuke, broj polaznika je ograničen te će se, nakon zatvaranja prijava, provesti selekcijski postupak o čijem će ishodu kandidati biti naknadno obaviješteni. U slučaju bilo kakvih pitanja, svi zainteresirani se mogu obratiti na info@intera.ba.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Mostar i ove godine domaćin konferencije Connecto

Poznati detalji programa trećeg izdanja Cross Border Coworking Conference

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo