Najave     | 15.11.2019. 10:41 |

Čapljina odaje počast žrtvama Vukovara

FENA Saopćenje

ČAPLJINA, 15. studenoga (FENA) –  Povodom obilježavanja 28. obljetnice pada Vukovara te u znak sjećanja na vukovarske žrtve, u srijedu, 18. studenoga, u Čapljini će biti organizirana 'Kolona sjećanja'. 

 Kolona će krenuti u 16 sati od Trga kralja Tomislava pa sve do Trga hrvatske slobode, a na kružnim tokovima učenici će zapaliti lampione u znak sjećanja na vukovarske žrtve.

U Koloni će sudjelovat djeca iz Dječjeg vrtića Čapljina, učenici čapljinskih osnovnih i srednjih škola, učitelji te građani Čapljine, priopćeno je iz Ureda odnose s javnošću grada Čapljine.

Na Trgu hrvatske slobode, povodom odavanja pijeteta svim poginulim hrvatskim žrtvama II svjetskog rata, Domovinskog rata te poraća, a posebice sjećanja na sve poginule branitelje i civile Vukovara, održat će se prigodan program učenika O.Š. Vladimira Pavlovića Čapljina, O.Š. "Lipanjske zore" Višići i učenika Srednje škole Čapljina.

Organizatori pozivaju građane da na dostojanstven način, paljenjem lampiona i molitvom, odaju počast svim vukovarskim žrtvama.

 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Uručeni ključevi novih stanova za 42 porodice u Čapljini

U Čapljini uhapšena osoba, pronađeno 28 stabljika Cannabisa

U Čapljini 27 mladih potpisalo ugovor o sufinanciranju prve stambene nekretnine

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom