Najave     | 11.11.2019. 14:38 |

U petak sjednica Skupštine HBŽ-a

FENA Saopćenje

TOMISLAVGRAD, 11. studenoga (FENA) - Predsjedatelj Skupštine Hercegbosanske županije (HBŽ) zakazao je redovitu sjednicu za petak, 15. studenoga, u 11 sati u skupštinskoj dvorani u Tomislavgradu.

Na sjednici bi prisegu trebao položiti novi zastupnik Aleksandar Štrba. Naime, članovi Kolegija Skupštine HBŽ-a informirani su da je Središnje izborno povjerenstvo dostavilo akt kojim se izvješćuje o prestanku mandata u Skupštini HBŽ-a i Domu naroda Parlamenta FBiH Dušku Radunu, a njegovo bi mjesto trebao zauzeti Aleksandar Štrbac iz Drvara.

Radunu je mandat oduzet nakon što ga je Općinski sud u Livnu osudio na kaznu zatvora u trajanju od osam mjeseci zbog zloupotrebe položaja ili ovlasti za vrijeme dok je obnašao dužnost načelnik općine Bosansko Grahovo.

Pored toga, na dnevnom redu sjednice Skupštine HBŽ-a bit će Izvješće o izvršenju Proračuna Hercegbosanske županije za razdoblje od 1. siječnja 2019. do 30. lipnja 2019. te Informacija o dokumentu Okvirnog proračuna Zavoda za zdravstveno osiguranje HBŽ za razdoblje 2020. - 2022.godina.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Skupština HBŽ-a usvojila Zakon o mirnom okupljanju

Skupština HBŽ usvojila Zakon o javnom redu i miru

Izabrano novo rukovodstvo Skupštine HBŽ-a

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu