Bosna i Hercegovina     | 08.11.2019. 13:46 |

Advent 2019. u Tomislavgradu

FENA Saopćenje

TOMISLAVGRAD, 8. studenoga (FENA) - Pod pokroviteljstvom Općine Tomislavgrad, Kulturno-informativni centar (KIC) organizira četverodnevnu glazbeno-kulturnu manifestaciju Advent 2019. u Tomislavgradu.

Kako je za Fenu kazala ravnateljica KIC-a Danijela Papić, Advent u Tomislavgradu održat će se od 19. do 22. prosinca u dvorani ispod zgrade Brodomerkur (prostorije bivše 'Plastike') gdje će biti postavljeni tipski drveni štandovi za izlagače.

Ona je pozvala obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrtnike te ostale gospodarske subjekte s područja Tomislavgrada da se odazovu i svojim sudjelovanjem obogate manifestaciju.

Cijena najma štanda je stotinu maraka za četiri dana, a u slučaju da broj zainteresiranih izlagača bude veći od broja štandova, organizator zadržava pravo odabira izlagača.

Što se tiče popratnog programa, najavljen je nastupit bendova Opća opasnost, Afrodita, Krivi smjer, kulturno umjetničkih društava, Tomislavgradskih mažoretkinja, školskih zborova te polaznika Škole mjuzikla i glume Tomislavgrad.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Mjuzikl 'Ledeno kraljevstvo' otvorio Advent u Tomislavgradu

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana