Ekonomija     | 07.11.2019. 14:51 |

Potpisan Ugovor o izvođenju radova na cestama u općini Odžak

FENA Saopćenje

ODŽAK, 7. studenoga (FENA) - Ministarstvo prometa, veza, turizma i zaštite okoliša Posavske županije i poduzeće „Balegem“ d.o.o. Gradačac potpisali su Ugovor o izvođenju radova na sanaciji i rekonstrukciji lokalnih cesta na području općine Odžak.

Vrijednost radova je 251.507 maraka, a rok za njihovo izvođenje je 25 radnih dana od dana uvođenja u posao, objavljeno je na službenoj stranici Vlade Posavske županije.

Ugovor su potpisali ministar prometa, veza, turizma i zaštite okoliše u Vladi Posavske županije Anes Osmanović i ovlaštena predstavnica poduzeća „Balegem“ d.o.o. Gradačac Jasna Mešanović.

Kako je navedeno, radovi koji će biti izvedeni na različitim dionicama na području općine Odžak su slični i obuhvaćaju presvlačenja ili poboljšanje stanja kolovoza, zavisno od stupnja oštećenja, uključujući i radove na poboljšanju odvodnje i komponenti sigurnosti, kao i javnu rasvjetu.

"Sredstva za ovu namjenu osigurana su u proračunu Posavske županije za 2019. godinu, a realizacija ovog projekta planirana je Planom i programom izgradnje, održavanja i zaštite javnih cesta ministarstva za 2019.godinu" izjavio je ministar Anes Osmanović.

 

 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Džafić:Željeznice FBiH posebno spremne za dopremu pšenice u potrebnim količinama

Počela izgradnja dionice Počitelj - Zvirovići (VIDEO)

Izgradnja sarajevske brze ceste-Najavljen sporazum Federalne i Vlade KS

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu