FENA biznis     | 07.11.2019. 12:19 |

Luminos pokretanjem vlastite proizvodnje značajno snizio cijene LED rasvjete

FENA Saopćenje

Pokretanjem vlastite proizvodnje industrijske i ulične LED rasvjete, kompanija Luminos d.o.o. znatno je snizila troškove, što je dovelo i do značajnog sniženja cijena. Tako je brend “Luminos premium” ove kompanije specijalizirane za očuvanje energije, inovativne LED tehnologije i smart city rješenja, dostupan na domaćem tržištu sa cijenom nižom i do 40% .

"Luminos premium" je visokokvalitetni brend u oblasti LED rasvjete, sa životnim vijekom proizvoda od 100.000 radnih sati i garancijom od 5 godina.

Također, kompanija obavještava javnost da je u cilju poboljšanja kvaliteta usluge, skraćen rok isporuke za sve proizvode ulične LED rasvjete i LED reflektora. Cilj je, kako ističu, da klijentima olakšaju poslovanje, te im na taj način omoguće još bržu i sigurniju isporuku, s obzirom da posjeduju veliki lager sa sirovinama potrebnim za ovu vrstu proizvoda. Kompanija raspolaže svom neophodnom opremom za testiranje LED rasvjete koju proizvodi.

Luminos je domaća kompanija koja u svome portfoliu ima na desetine proizvoda a koje je razvila u vlastitoj laboratoriji i to kao dva posebna brenda, Luminos premium i Luminos ambienta. Luminos ambienta je domaći proizvod, evropskog kvaliteta, namijenjen za opremanje stanova, kuća i ureda; dok je Luminos premium proizvod namijenjen za industrijsku, tunelsku, dekorativnu, reflektorsku, unutrašnju i uličnu rasvjetu.

Luminos LED rasvjeta osvjetljava ulice, šetališta, igrališta i javne prostore u mnogim gradovima BiH i regije. Mnogi privredni objekti koriste Luminos Premium LED rasvjetu među kojima su Fabrika cementa Lukavac, Bingo, Hifa, Arcelor Mittal, Sarajevski Kiseljak, IGM Visoko, Prevent, Natron Hayat, Suman Gračanica, Rudnici Kreka, itd. Za sve proizvode Luminos d.o.o. posjeduje certifikate koji garantuju kvalitet i sigurnost LED rasvjete koju kupci kupuju.

                

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Luminos plasirao na tržište nove LED sijalice koje dodatno štede energiju

Luminos pokrenuo prvi pogon za proizvodnju LED panela u BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo