Magazin     | 04.11.2019. 17:16 |

Petar Grašo 27. prosinca u Širokom Brijegu

FENA Ivan Crnjac

ŠIROKI BRIJEG, 4. studenoga (FENA) - Hrvatski glazbenik i kantautor Petar Grašo nastupit će u Širokom Brijegu 27. prosinca ove godine, a od ponedjeljka su u prodaji i ulaznice u sustavu kupikartu.ba te u Mepas mallu u Mostaru.

Grašo je jedna od najvećih glazbenih zvijezda u Hrvatskoj, a u Širokom Brijegu će nastupiti u gradskoj športskoj dvorani na Pecari. Cijene su 15 maraka za parter, stajanje i, 20 maraka za tribine. 

Organizator koncerta je agencija PRimera koja je u ovoj dvorani i do sada organizirala niz koncerata.

-Ranijih godina u našoj organizaciji su održani koncerti Olivera Dragojevića na kojemu su gosti bili Stjepan Hauser i klapa Hrvoje. Zatim Željko Joksimović, Mate Mišo Kovač, a ove godine, Petar Grašo je bio najlogičniji izbor - kažu organizatori.

Ovaj 43-godišnji glazbenik poznat je široj javnosti gotovo tri desetljeća. 

Rođeni Splićanin pisao je pjesme za velikane hrvatske estrade poput Olivera Dragojevića i Doris Dragović, a njegov prvi album "Mjesec iznad oblaka" prodan je u 110 tisuća primjeraka i njime Grašo drži najprodavaniji muški glazbeni album od hrvatske samostalnosti.

Surađivao je 2011. s Tončijem Huljićem i njegovim novoformiranim Madre Badessa bendom, a zatim se povlači iz javnosti. Nekoliko godina kasnije ponovno osvoja publiku hitovima "Moje zlato" i "Uvik isti" s kojima je nastupio na Splitskom festivalu. 

Krajem 2015. godine Grašo započinje turneju rasprodanim koncertom u Spaladium Areni, koja se nastavila koncertima u arenama u Puli, Varaždinu, Zadru te svim većim dvoranama u Hrvatskoj i regiji (Beograd, Maribor, Ljubljana...).

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Ramazan u Mostaru: U Kulturnom centru Mostar-Sjever održan predramazanski koncert

Održan koncert kamerne muzike posvećen 150. obljetnici rođenja Schönberga i Hahna

Humanitarni koncert pod maskama u nedjelju u Kosači

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo