Stranačke aktivnosti     | 31.10.2019. 10:15 |

Saopćenje za javnost KO SDP BiH Tuzla

FENA Saopćenje

Shodno zaključku Glavnog odbora SDP BIH donesenom na posljednjoj sjednici održanoj 26.10.2019. godine, jučer je u prostorijama GO SDP BIH Živinice održan radni sastanak delegacije SDP BIH u sastavu Elvir Karajbić – Generalni sekretar SDP BIH, Dževad Hadžić – Predsjednik KO SDP BIH Tuzla, Elvir Mahmuzić – Sekretar KO SDP BIH Tuzla i Amila Hodžić – Predsjednica GO SDP BIH Živinice sa predstavnicima Stranke Udruženih Nezavisnih Demokrata BIH (SUND BIH) i vijećnicima u Gradskom vijeću Živinice Hamdijom Numanovićem – Predsjednikom SUND BIH, Hajrudinom Kozarevićem i Nedimom Mahmutovićem.

Na sastanku je zvanično dogovoreno da od danas SUND BIH u punom kapacitetu sa svim svojim članstvom pristupa SDP-u BIH, te je data puna podrška SDP-u BIH na putu okupljanja lijevih i građanski orijentiranih političkih subjekata u BIH, istinski opredijeljenih suprotstavljanju rastućem nacionalizmu, antidržavnom djelovanju i općoj apatiji u društvu.

Ovom prilikom je još jednom potvrdjeno da je SDP BIH, kao najstarija politička partija i jedina istinska ljevičarska partija u BIH, uvijek otvarala vrata svim ljudima koji su spremni graditi bolju državu Bosnu i Hercegovinu na principima slobode, jednakosti, solidarnosti i antifašizma, i da će to činiti i u narednom periodu.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost SDP BiH Tuzla

Saopćenje za javnost KO SDP BiH Tuzla

Saopćenje za javnost KO SDPBiH Tuzla

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo