Sport     | 30.10.2019. 10:31 |

HKK Široki s novim trenerom dočekuje Lovćen

FENA Roland Grabovac

ŠIROKI BRIJEG, 30. listopada (FENA) - HKK Široki u okviru 5. kola regionalne ABA 2 lige večeras će na svom parketu ugostiti momčad Lovćena iz Cetinja.

Bit će to prva utakmica Širokog pod vodstvom novog trenera Hrvoja Vlašića. 50-godišnji hrvatski stručnjak naslijedio je Krunoslava Krajnovića kojem se uprava zahvalila nakon lošeg ulaska u domaće prvenstvo i dva poraza u tri prva kola.

"Drago mi je da sam se nakon deset godina vratio u Široki. Poznajem ovu sredinu i igrače tako da mislim da mi se neće biti teško prilagoditi. Što se tiče utakmice s Lovćenom, veći fokus ću staviti na svoju momčad. Nemamo puno vremena za neke veće promjene, nadam se da ćemo uz pomoć navijača nastaviti pobjeđivati u ABA ligi 2", najavio je Vlašić večerašnju utakmicu.

Za razliku od domaćeg prvenstva Široki je dobro startao u regionalnoj ligi te je u četiri dosadašnja susreta upisao tri pobjede i poraz.

Novom domaćom pobjedom nad Lovćenom momčad bi ostala u samom vrhu ljestvice ABA 2 lige, no playmaker momčadi s Pecare Goran Filipović upozorava da su Crnogorci težak protivnik.

"Lovćen je momčad koja iz godine u godinu izgleda sve bolje u ABA ligi 2. Naš klub je promijenio dosadašnjeg trenera, došao je novi trener tako da nije tajna da taktički nećemo izgledati savršeno jer će trebati vremena da se stvari uigraju i sjednu na svoje mjesto, međutim kroz neke druge stvari ćemo to pokušati nadoknaditi. Neće nam biti lako, borit ćemo se kao svaku utakmicu da izvučemo maksimum", izjavio je Filipović.

Utakmica Široki – Lovćen igra se u dvorani Pecara od 19 sati.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Proširuje se ABA liga

Igokea deklasirala Mladost u posljednjem meču prvog kola Lige 6

NBA - Golden State savladao Dallas za petu uzastopnu pobjedu

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'