Servisne informacije     | 29.10.2019. 15:03 |

U BiH sutra oblačno vrijeme, kiša u Bosni

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 29. oktobra (FENA) - U Bosni i Hercegovini sutra će preovladavati oblačno vrijeme. Na jugu Hercegovini jutro sunčano, uz postepeno naoblačenje.

U jutarnjim satima i tokom prijepodneva kiša je moguća u Posavini i Krajini. Poslijepodne i u večernjim satima s kišom u većem dijelu Bosne. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 5 do 10, na jugu od 10 do 14, a dnevna od 8 do 15, na jugu od 17 do 22 stepena.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne ili u večernjim satima je moguća kiša. Jutarnja temperatura oko 7, dnevna oko 15 stepeni. 

U sjevernim i sjeverozapadnim područjima Bosne danas je bilo oblačno vrijeme, ponegdje sa slabom kišom. U ostatku zemlje bilo je sunčano.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica 9 stepeni, Bihać 11, Sanski Most 12, Gradačac 13, Brčko, Ivan-sedlo i Jajce 15, Tuzla 17, Bugojno i Drvar 18, Sarajevo 19, Livno, Neum i Zenica 20, Široki Brijeg 21, Grude i Mostar 22 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Danas prvi dan proljeća

Narandžasto upozorenje zbog vjetra južnog smjera

Registiran zemljotres u okolini Stoca 3 stepena po Richteru

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo