Bosna i Hercegovina     | 25.10.2019. 16:16 |

Čović na zatvaranju konferencije 30. međunarodnog DAAAM simpozija u Zadru

FENA Saopćenje

ZADAR, 25. listopada (FENA) - Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora Dragan Čović nazočio je zatvaranju konferencije 30. međunarodnog simpozija DAAAM (Danube Adria Association for Automation and Manufacturing), koji se od 23. i 26. listopada održavao u Zadru u organizaciji i pod pokroviteljstvom Dunavske rektorske konferencije.

Organizator 30. međunarodne konferencije je DAAAM International Vienna, a suorganizatori su Sveučilište u Mostaru, Tehnološko sveučilište Beč, Austrijsko društvo inženjera i arhitekata - ÖIAV 1848, Međunarodna inženjerska akademija - Srednjoeuropski ogranak (IAE -CEB), Sveučilište primijenjenih znanosti – Technikum Wien, priopćio je Ured za informiranje HDZ-a BiH.

Glavni je cilj simpozija pružiti svjetski forum koji se svake godine održava u srednjoj Europi radi razmjene znanja, iskustava, rezultata i informacija povezanih s različitim aspektima napredne proizvodnje i moderne automatizacije.

DAAAM - međunarodni simpozij pokriva sve aspekte dizajna, proizvodnje, iskorištavanja i održavanja tehničkih proizvoda te sve aspekte razvoja i uporabe industrijske i uslužne automatizacije.

Opseg simpozija obuhvaća znanstvene, tehnološke i praktične koncepte koji se tiču ​​istraživanja, razvoja i realizacije naprednih koncepata automatizacije i umrežavanja, nudeći jedinstvenu priliku stručnjacima da se upoznaju i razmjenjuju ideje, navodi se u priopćenju.  

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Čović i Pósa: Izražena puna podrška Mađarske na putu BiH ka EU

Čović boravio u radnom posjetu Novom Travniku: Ubrzanje procedure za dodjelu statusa grada

Čović i Filipović sastali se s načelnikom Gruda, podržane aktivnosti vezane za razvoj općine

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo