Stranačke aktivnosti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Saopćenje, Foto FENA /Mario Obrdalj

Predsjednik Čović nazočio zatvaranju konferencije 30. međunarodnog DAAAM simpozija u Zadru

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović nazočio je zatvaranju konferencije 30. međunarodnog simpozija DAAAM (Danube Adria Association for Automation and Manufacturing), koji se od 23. i 26. listopada 2019. godine održava u Zadru u organizaciji i pod pokroviteljstvom Dunavske rektorske konferencije.

Organizator 30. međunarodne konferencije je DAAAM International Vienna, a suorganizatori su Sveučilište u Mostaru, Tehnološko sveučilište Beč, Austrijsko društvo inženjera i arhitekata - ÖIAV 1848, Međunarodna inženjerska akademija - Srednjoeuropski ogranak (IAE -CEB), Sveučilište primijenjenih znanosti – Technikum Wien.

Glavni cilj simpozija je pružiti svjetski forum koji se svake godine održava u srednjoj Europi radi razmjene znanja, iskustava, rezultata i informacija povezanih s različitim aspektima napredne proizvodnje i moderne automatizacije.

DAAAM međunarodni simpozij pokriva sve aspekte dizajna, proizvodnje, iskorištavanja i održavanja tehničkih proizvoda, te sve aspekte razvoja i uporabe industrijske i uslužne automatizacije.

Opseg simpozija obuhvaća znanstvene, tehnološke i praktične koncepte koji se tiču istraživanja, razvoja i realizacije naprednih koncepata automatizacije i umrežavanja, nudeći jedinstvenu priliku stručnjacima da se upoznaju i razmjenjuju ideje.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.