Kultura     | 18.10.2019. 08:39 |

Tjedan otvorenih vrata u Tomislavgradu

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 18. listopada (FENA) - Kulturno-informativni centar (KIC) u Tomislavgradu organizira Tjedan otvorenih vrata koji će se održati od 21. do 26. listopada, u sklopu obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige.

 Riječ o petoj po redu manifestaciji koja se održava u Tomislavgradu, a ove godine organizator naglasak stavlja na čitanje knjiga čiji je cilj ukazati na vrijednost knjige i vratiti čitatelje knjizi. 

 U sklopu ovogodišnje manifestacije Mjesec hrvatske knjige koja se održava od 15. listopada do 15. studenoga organizirat će se razni susreti i gostovanja, upoznavanje korisnika s radom gradske knjižnice, a bit će im omogučen i pristup zavičajnoj zbirci. 

 Također organizirat će se književna večer "Kraljevstvo riječi" s društvom hrvatskih književnika Herceg-Bosne, a za prvašiće besplatno članstvo kao izbor Najčitatelja za 2019. godinu.

 Navedenu manifestaciju financijski će potpomoći općina Tomislavgrad kao i Ministarstvo znanosti, prosvjete kulture i sporta te Ministarstvo financija Hercegbosanske županije.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Federalni ministar za pitanja branitelja posjetio Hercegbosansku županiju

Predstavljena knjiga 'Svjedok jednog vremena'

Taekwondo klub Novi Grad Sarajevo državni je prvak u kategoriji kadeta i juniora

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu