Stranačke aktivnosti     | 17.10.2019. 08:52 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović boravi u posjeti Hrvatima u Vojvodini, gdje se susreo s predstavnicima Hrvatskog nacionalnog vijeća i Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini, s kojima je razgovarao o trenutnom položaju hrvatskog naroda u Vojvodini, očuvanju kulturnog nasljeđa i budućim planovima suradnje Hrvata u BiH i Hrvata u Vojvodini.

Nakon sastanaka s dužnosnicima, upriličena je sveta misa u crkvi sv. Jurja i obilazak rodne kuće bana Josipa Jelačića, nakon čega je sinoć održana svečana akademija Hrvatskog nacionalnog vijeća u Novom Sadu. Dr. Dragan Čović održao je govor prisutnima uz osvrt na dosadašnje zajedničko djelovanje i predstojeće napore u intenziviranju suradnje.

Prisutnima su se obratili i glavni tajnik predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića Nikola Selaković, te državni tajnik Središnjeg državnog ureda Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas. Svečana akademija je pored brojnih prisutnih okupila i predsjednika Pokrajinske vlade Vojvodine Igora Mirovića, te veleposlanika Republike Hrvatske u Republici Srbiji Gordana Bakotu.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Široki Brijeg

HDZ BiH: Dan neovisnosti poziva na ustavno domoljublje, nastavljamo raditi na europskom putu BiH

Promo

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Alma Ras: Slavimo uspjeh s uposlenicima od preko deset i dvadeset godina izvrsnosti