Stranačke aktivnosti     | 16.10.2019. 09:29 |

Priopćenje za javnost KO SDP-a HNK

FENA Saopćenje

Klub zastupnika SDP BiH je na jučerašnjoj sjednici uputio inicijativu za izmjene Zakona o porezu na promet nekretnina s ciljem oslobađanja poreza na prvu nekretninu mladih bračnih parova.

 Također, uzimajući u obzir pogoršanu sigurnosnu situaciju te sve veću anarhiju u MUP-u HNK gdje nemamo komesara niti odgovarajuće odbore,  tražili smo održavanje vanredne sjednice na temu stanja u MUP-u i sigurnosne situacije.

 Obećano je od strane kolegija Skupštine da će odmah po ažuriranju informacije o stanju sigurnosti od strane Vlade ista biti razmatrana na prvoj narednoj sjednici.

 Pozdravljamo jednokratni dogovor SDA i HDZ kojim su okončali talačku krizu i omogućili da porodilje dobiju prava zajedno sa pravom na penziju pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji su svoja prava čekali gotovo godinu zbog sujeta izbornih pobjednika.

 Pozivamo ih još  jednom da pokažu odgovornost i formiraju vlast sa jasnim programom kako vide perspektivu kantona u periodu 2020-2022 za koji su dobili mandat građana.

 Jedna godina je bespovrano izgubljena i nadamo se da neće dopustiti da izgubimo ostale tri, jer građani sve više napuštaju naš kanton ne želeći da im vrijeme prolazi u političkom kockanju neodgovornih partnera koji gledaju samo sebe i svoje članove.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽSB

Promo

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Alma Ras: Slavimo uspjeh s uposlenicima od preko deset i dvadeset godina izvrsnosti